26 & 27 april 2022

 

Wandel- en fietstocht

Leuk dat jullie dit jaar mee willen doen aan de wandel- en of fietstocht! 
 
In de week van 24 april t/m 30 april worden er 2 activiteiten georganiseerd. Het is mogelijk om in deze periode een fotopuzzel fietstocht (± 15 km) en/of wandeltocht (± 5 km) te volgen. Dit kan op elk moment van de dag wanneer het voor de deelnemer(-s) het beste uitkomt. Er zijn dus geen starttijden waarmee we voorkomen dat er te veel mensen bij elkaar komen. Neem zelf wat te eten of drinken mee, om er gezellige uurtjes van te maken. 
 
Tijdens de gratis fiets- en wandeltocht kunnen er vragen beantwoord worden waarmee de traditionele prijzen te winnen zijn. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen jong en oud. Voor de jongeren tot 12 jaar is er altijd prijs. Met dank aan de sponsoren is het weer gelukt om prijzen weg te geven zonder dat er inschrijfgeld gevraagd wordt.
 

Fietstocht
Antwoordformulier fietstocht kinderen
Antwoordformulier fietstocht volwassenenWandeltocht
Antwoordformulier wandeltocht kinderen
Antwoordformulier wandeltocht volwassenenUiterlijke inleverdatum voor de antwoordformulieren van volwassenen is vrijdag 30 april 18:00 uur in de rode brievenbus bij Hassinklaan 35. Dit kan tevens via de mail: koningsdagepse@gmail.com 
 
Het antwoordformulier voor de jonge deelnemers moet niet op het eind worden ingeleverd aan de Hassinklaan. Op zaterdag 1 mei zal namelijk tussen 12:00 en 16:00 uur in de speeltuin aan Het Wansink een ijskar staan van TALAMINI. Hier kan het antwoordformulier met (goede) antwoorden van de jonge deelnemers worden ingeleverd in ruil voor een ijsje.

Voor alle vragen kun je bellen: tel.nr. 06-13624763  of mailen naar koningsdagepse@gmail.com