Informatie

Data, tijden en locatie
Koningsnacht woensdag 26 april
Koningsnacht wordt gehouden in de sportkantine van Sportvereniging Epse. Het officiele programma begint met een muziekquiz om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur is de sportkantinetoegankelijk. Het terras voor de sportkantine wordt overdekt zodat de capaciteit van de sportkantine tijdelijk wordt vergroot.

Koningsdag donderdag 27 april
Koningsdag wordt gehouden op het terrein van de sportvereniging. Er zijn tijdens Koningsdag vele buitenactiviteiten voor ong en oud. Het terrein is vanaf 13.30 uur open.

Munten
Tijdens het Koningsfeest (Koningsnacht en Koningsdag) kan er enkel met munten van het Koningsfeest betaald worden. Deze munten zijn op beide dagen te koop en kunnen per pin of cash betaald worden. De muntprijs is €2,50,-.

Eten en drinken
Tijdens Koningsnacht is de bar in de sportkantine geopend. Vanaf 21.00 uur zal er een foodstand zijn waar onder andere broodjes hamburger gekocht kunnen worden.

Tijdens Koningsdag is kun je voor een drankje terecht bij de bar in de tent buiten. Honger? De gehele dag is er ook een foodstand op het terrein aanwezig.