Koningsdag vier je natuurlijk in Epse!

Koningsfeest Epse 2024

10.00 uur | NIEUW: kleedjesmarkt voor kinderen
We starten Koningsdag in Epse dit jaar met een hele gezellige kleedjesmarkt. Dit doen we in de grote tent. Verzamel dus alvast al je spullen die jij wil gaan verkopen.

Zo krijg je een plekje
Wil je meedoen met de kleedjesmarkt? Stuur dan even een e-mail aan info@zomerfeestenepse.nl. Wij zetten je dan op de deelnemerslijst zodat wij zeker weten dat we plek hebben voor alle kinderen in de tent. Om iedereen een plekje te kunnen laten krijgen, zullen de plaatsen niet groter zijn dan circa 3 x 2 meter. Let op: er is geen mogelijkheid tot stroomvoorziening op de plekken.

Lunchen? Doe je gewoon op het feestterrein!
Op Koningsdag kun je aan het einde van de ochtend een vers belegd broodje kaas/ham of gezond kopen. Wel zo makkelijk en lekker.

12.00 uur | Kinderspelen
Vanaf 12 uur zijn er vele activiteiten op het feestterrein voor de kinderen. Springplezier op één van de springkussens, zelf broodjes bakken (en opeten natuurlijk!), ponyrijden en bubbelballen.. het kan allemaal tijdens Koningsdag in Epse.

13.00 uur | Vogelschieten
Uiteraard gaan we ook weer vogelschieten tijdens Koningsdag in Epse. Volwassenen starten om 13.00 uur (een uurtje eerder dan voorgaande jaren) en de jeugd starten om 14.00 uur met vogelschieten.

14.00 uur | Kinderdisco
Om 14.00 uur zal er in de feesttent een kinderdisco zijn met leuke muziek en natuurlijk toffe discolampen.

15.00 uur | Muziek in de tent
Vanaf 15.00 uur gaat het volume in de tent omhoog. Geniet met vrienden en familie van een hapje en drankje terwijl de kinderen zich de gehele middag vermaken met alle kinderactiviteiten.

Lekkere trek?
De gehele middag kun je eten kopen bij de Foodtruck van Silvia op rolletjes die op het feestterrein staat.

Hoofdsponsor van Koningsfeest Epse is Looox Bathrooms

looox_logo_boekje_zomerfeesten_epse